Probudite kreativnost uz Pritt moć prirodnog lijepljenja!
Henkel
OBJAVA: Četvrtak, 7. rujna 2017. 9:34
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Probudite kreativnost uz Pritt moć prirodnog lijepljenja!
0

Bljesak.infoBljesak.infoBljesak.infoBljesak.infoBljesak.infoBljesak.infoBljesak.infoBljesak.infoBljesak.infoBljesak.infoBljesak.info

Da li ste znali da je Henkel izumio prvo ljepilo u sticku u svijetu, nakon proučavanja ruža za usne? Ove godine,Pritt stick slavi 48. rođendan! Zahvaljujući svojim vrijednostima, inovacijama i tehnologiji, Pritt ima vodeću poziciju u industriji ljepila.

Pritt stick je jedino ljepilo u svijetu koje je napravljeno od 90% prirodnih sastojaka, uključujući krumpirov škrob, šećer i vodu. Moć prirodnog lijepljenja je najbolje rješenje za dječje radove.

Pritt nudi proizvode za upotrebu u domaćinstvu, školi i uredu. Ljepila u sticku, tečna ljepila, trake i korekturna sredstva su dio Pritt asortimana. Bilo da je u pitanju papir, karton ili fotografije, Pritt potiče kreativnost i omogućava da napravite sve što možete zamisliti!

Oslobodite svoju maštu i otplovite u svijet avantura i fantazije.Napravite gusarski brod ili dvorac iz bajke, i pritom se dobro zabavite!Izrada različitih radova i kolaža razvija motoričke i kognitivne sposobnosti kod djece što je izvrsna prilika da kroz igru nauče nešto novo. Uz pomoć Pritta, učenje može biti zabavno!

Pritt asortiman, od sada možete pronaći u svim većim objektima u Bosni i Hercegovini.