Privremeno, ali smiješno: Isprekidani kružni tok u Mostaru
Rekonstrukcija
OBJAVA: Utorak, 5. rujna 2017. 15:09
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Polu kružni tok rujanPolu kružni tok rujanPolu kružni tok rujanPolu kružni tok rujan
0
Polu kružni tok rujan
Polu kružni tok rujan
Polu kružni tok rujan
Polu kružni tok rujan

Počeli su i radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici maršala Tita na spoju s novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora

U sklopu rekonstrukcije prometnica u Mostaru i izgradnji nekoliko kružnih tokova, grad na Neretvi je dobio privremeni, nepotpuni kružni tok.

Naime, izvođači radova su na raskružju ulica kralja Tvrtka i kralja Zvonimira privremeno postavili kružni tok, ali je izgleda ponestalo plastičnih elemenata za njegovu gradnju što je izazvalo podsmjehe prolaznika i vozača.

Kako je najavljeno, na spomenutoj prometnici bit će izgrađena dva kružna toka, a nadležne gradske službe upozorile su da se promet na dijelu Ulice kralja Tvrtka od zgrade ''stare kirurgije'' do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića potpuno obustavlja dok istovremeno Ulica kneza Domagoja postaje dvosmjerna.

Počeli su i radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici maršala Tita na spoju s novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora (prometnica Avenija - most Sutina - Maršala Tita).

Inače, montažni kružni tokovi, koji su bili postavljeni na mostarskim raskrižjima, često su mijenjali svoj oblik zbog vozača koji zbog brzine i nemara nisu mogli svladati skretanja.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.