Rekonstrukcija

Privremeno, ali smiješno: Isprekidani kružni tok u Mostaru

Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 09. 2017. u 13:09 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu rekonstrukcije prometnica u Mostaru i izgradnji nekoliko kružnih tokova, grad na Neretvi je dobio privremeni, nepotpuni kružni tok.

Naime, izvođači radova su na raskružju ulica kralja Tvrtka i kralja Zvonimira privremeno postavili kružni tok, ali je izgleda ponestalo plastičnih elemenata za njegovu gradnju što je izazvalo podsmjehe prolaznika i vozača.

Kako je najavljeno, na spomenutoj prometnici bit će izgrađena dva kružna toka, a nadležne gradske službe upozorile su da se promet na dijelu Ulice kralja Tvrtka od zgrade ''stare kirurgije'' do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića potpuno obustavlja dok istovremeno Ulica kneza Domagoja postaje dvosmjerna.

Počeli su i radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici maršala Tita na spoju s novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora (prometnica Avenija - most Sutina - Maršala Tita).

Inače, montažni kružni tokovi, koji su bili postavljeni na mostarskim raskrižjima, često su mijenjali svoj oblik zbog vozača koji zbog brzine i nemara nisu mogli svladati skretanja.

Kopirati
Drag cursor here to close