Eurovip Čitluk

Priča o 27 godina tradicije jednog od najvećih prerađivača kave u BiH

Gospodarstvo / Promo | 29. 06. 2017. u 05:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka EUROVIP doo Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedno od prvih privatnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kave. U proteklih 27 godina,usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Iako je EUROVIP čvrsto vezan za Hercegovinu, tvrtka danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.

Temelji priče o uspjehu počivaju na izvrsnom brandu "Café Brazil“,na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj mješavini,nastaloj prema originalnoj domaćoj recepturi.Tokom godina razvoja EUROVIP je ostvarivao sve veće tržišno učešće,koje je rezultiralo da je u ovom trenutku Café Brazil jedan od lidera u segmentu kave na domaćem tržištu.
Proizvodi Eurovipa nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine, a prema udjelu na tržištu, trenutno smo 2. prerađivač kave u Bosni i Hercegovini.

Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kave od kojih svaka vrsta svojim okusom daje "ono nešto“ što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil. Stroga kontrola ulazne sirove kave, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja jamči uvijek vrhunsku kvalitetu Café Brazil.
Od 20.11.2008. godine posjedujemo ISO 9001:2008 i HACCP standarde što jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Također, u procesu proizvodnje koristimo najsuvremeniju tehnologiju.

Iz proizvodnog programa Eurovip izdvajamo:

CAFÉ BRAZIL PRŽENA MLJEVENA, proizvedena od najkvalitetnijih sorti sirove kave, vlastitom jedinstvenom recepturom udovoljava potrebama ljubitelja tradicionalne kave.U prodaji se nalazi u pakovanjima od 100, 200, 380, 500 i 1000gr.

CAFÉ BRAZIL SIROVA, očišćena upakirana najkvalitetnija sirova minas kava koja se upotrebljava u našem proizvodnom procesu. Dostupna u pakovanju od 1000gr.

CAFÉ BRAZIL U ZRNU, pržena kava u zrnu za potrošače koji vole kvalitetnu kavu samljeti u vlastitom ručnom mlinu. Dostupna u pakovanju od 500gr.

CAFÉ BRAZIL ESPRESSO, za ljubitelje espresso kave nudimo vrhunski okus i pristupačnu cijenu koje nas izdvajaju od ostalih proizvođača.

BRAZIL CAPPUCCINO 10x12,5 g kutijica, zasigurno će oduševiti sve istinske ljubitelje cappuccina. U praktičnom pakiranju vrećice 12,50gr i pakovanju kutijica 125gr u kojoj se nalazi 10 pojedinačnih vrećica Brazil Cappuccino odlikuje se originalnom recepturom i aromom najboljih sorti kave. Jednostavno i brzo se priprema s vodom ili mlijekom, prema vašem ukusu, za vrhunski užitak. Dostupan u okusima vanilije i čokolade kao i cappuccino classic.

BRAZIL 3u1, udovoljava potrebama suvremenog,brzog načina života.Svako pakiranje sadrži kavu,mlijeko i šećer u savršenom omjeru koji omogućava brzo pripremanje ukusnog napitka.Napitak je dostupan u dva pakovanja:vrećica od 18gr ili veliko pakovanje u kutijici težine 180gr koja sadrži 10 pojedinačnih vrećica.

Brazil Cappuccino 250g – vrećica ( u 3 okusa – vanilija, čokolada i classic)

 

Kopirati
Drag cursor here to close