PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama BMW-a
FXLider
OBJAVA: Petak, 17. veljače 2017. 7:51
IZVOR: Promotivni članak
AUTOR: FXLider
PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama BMW-a
0

Zahvaljujući modelima gigant iz Munchena, kompanija u prvoj polovini ove godine biljleži rast prodaje električnih vozila za 87%

BMW grupa je automobilski gigant iz Munchena, osnovan davne 1916. godine.  U posljednjih 6 mjeseci cijena dionica BMW-a porasla je za 12.38%.

FXLider, svim čitateljima Bljeska,daje besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a (takozvani CFD-ovi), na svjetskoj burzi, jedinoj burzi na kojoj možete da trgujete i kada cijene rastu, ali i kada cijene padaju.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.
Na gornjem linku možete pogledati pravila i uvjete.

 

Novi BMW modeli na električni pogon

Segment električnih vozila i konkurencija postaju sve jači pa BMW nastoji da ubrza stvari na tom polju proširenjem svoje ponude vozila.  Pored i3 modela koji je planiran za 2018. godinu, novi električni modeli uključuju još Mini, seriju 3 i X4 SUV. 

Zahvaljujući ovim modelima, kompanija u prvoj polovini ove godine bilježi rast prodaje električnih vozila za 87%.  Prodaja kompaktnog modela X1 SUV porasla je za 62%.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.
Na gornjem linku možete pogledati pravila i uvjete.

Rolls-Royce i Vision Next 100

Očekivanja su velika i od prodaje vozila Rolls-Royce, koji je brend također u vlasništvu kompanije iz Bavarske.  Slično kao i za sâm BMW, tu je predstavljen futuristički koncept vozila - Vision Next 100. Taj model bi trebalo da bude izrazito veliki, da spolja podsjeća na jahtu, a iznutra odiše luksuzom koji je teško pojmiti.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.
Na gornjem linku možete pogledati pravila i uvjete.Poslovni rezultati

Financijski gledano, kompanija BMW stoji veoma dobro. Prihodi od prodaje, od kraja 2012. godine zaključno s krajem prethodne godine rasli su po prosječnoj stopi od 6,2%. Prodaja raste iz kvartala u kvartal i ove godine. Bruto dobit kompanije, kao i dobit prije oporezivanja i neto dobitak su, svi, prilično iznad prosjeka auto-industrije. Prosječan prihod dioničara od jedne dionice je preko 11%.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.
Na gornjem linku možete pogledati pravila i uvjete.

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate.

Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta.

FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka.

Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.