Poznat uzrok požara u mostarskom Bingu
Istraga
OBJAVA: Petak, 16. lipnja 2017. 17:07
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Bingo gori iz zraka
4

Iz Binga navode kako se nakon raščišćavanju terena, užurbano radi na postavljanu konstrukcije za novi objekt koji će se graditi na istom mjestu.

''Dobili smo rezultate istrage o uzroku požara koju je u proteklom razdoblju provodio MUP HNŽ. Požar je nastao zbog kvara na utičnici produžnog kabla'', rekla je Tatjana Paunoski rukovoditelj službe marketinga kompanije Bingo d.o.o.

Nakon rada na raščišćavanju terena užurbano se počinje sa postavkom konstrukcije objekta.

Centar će zadržati postojeće gabarite, površine cca 11.000m2, u čijem će sastavu dominirati moderan hipermarket, sa pratećim sadržajima (igraonica, restoran i poslovni prostori).

Kako je izgradnja tek počela, rano je govoriti o vrijednosti investicije.

''Planirani završetak radova je u rujnu, a već krajem tog mjeseca planiramo i otvorenje. Svi naši uposlenici su zbrinuti i radujemo se njihovom povratku u novoizgrađeni centar'', rekla je Paunoski.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Lino Lada
1. Lino Lada
prije 65 dan.
Nađite sada fino komentare sarajevskih portala, gdje je bar 2/3 svih koji su komentirali tvrdili da su Hrvati za ovo odgovorni. I onda se čudimo što je BiH banana država.
+146
-43
8
-
Chrome
bezoni bimbe
1.1. bezoni bimbe
prije 65 dan.
Jel to misliš na ljude s one strane? Nakve su im čudne glave,kockaste,kakva je tvoja,okrugla ili kockasta?
+14
-59
7
-
Chrome
Brankec Nizbrdica
2. Brankec Nizbrdica
prije 65 dan.
90% robe iz kine, sad ce oni koristiti kvalitetnije produzne kablove, a one ce narod nastavit kupovat sto nisu vidjeli kontrole..
+82
-13
5
BA
Chrome
Dezurni Kriticar
2.1. Dezurni Kriticar
prije 65 dan.
E moj Brankec naivan si ako misliš da ti je bolja roba po buticima. Sve je to junk i bofl koji potiče sa istog mjesta, samo što su ga po buticima malo naparfemiali i ljepše složili. Uostalom nitko nije narod tjerao da tamo kupuju, a uvijek je bilo puno.
+52
-6
5
-
InternetExplorer