Povodom Svjetskog dana mlijeka mališani zavoda Mjedenica dobili Meggle mlijeko
Tradicija davanja
OBJAVA: Petak, 2. lipnja 2017. 10:34
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Meggle MjedenicaMeggle MjedenicaMeggle MjedenicaMeggle Mjedenica
0
Meggle Mjedenica
Meggle Mjedenica
Meggle Mjedenica
Meggle Mjedenica

Ovaj datum je idealna prilika da se podsjetimo kako je mlijeko jedan od najljepših darova prirode te da je konzumacija mliječnih proizvoda neizostavan dio zdrave prehrane i dobrih životnih navika. Na svu sreću!

Povodom Svjetskog dana mlijeka, Meggle Team je danas posjetio Zavod za specijalni odgoj i obrazovanje djece Mjedenica u Sarajevu te uručio ukusno i zdravo mlijeko – Milky Max Junior.

Osim vrijedne donacije, Meggle je za djecu Mjedenice priredio i druženje s Milky Max Junior maskotama, junacima s pakovanja pojedinačnih okusa u kojima je dostupan Milky Max Junior mlijeko.

Milky Max Junior je posebna linija mliječnih proizvoda za djecu koja je obogaćena vitaminom D i kalcijem te predstavlja idealan dodatak uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani mališana. Ovaj ukusni napitak predstavlja savršeno osvježenje, pogodno za konzumaciju u svakoj prilici, dok vitamin D i kalcij pozitivno utječu na normalan rast i razvoj kostiju i zubića.
"Veoma smo zahvalni kompaniji Meggle što su nas posjetili i uručili ovu donaciju. Svi znamo koliko je važan unos mlijeka u svakodnevnoj prehrani djece u razvoju, zato u ime svih mališana zavoda Mjedenica jos jednom veliko hvala!", rekao je direktor zavoda Mjedenica, Selmir Hadžić.
Kako mlijeko i mliječni proizvodi spadaju među najvažnije životne namirnice i imaju veliki značaj u ishrani ljudi, domaća kompanija Meggle već tradicionalno obilježava Svjetski dan mlijeka i to darivanjem onih kategorija društva koje za ovom namirnicom imaju povećane potrebe. Tako je Meggle prethodnih godina darovao rudare u svih 12 bh. rudnika, a onda i djecu iz SOS Dječijih sela te tako proslavio Dan mlijeka ukazavši na važnost ove namirnice u prehrani te njene brojne blagodati za ljudski organizam.

Ovaj datum je idealna prilika da se podsjetimo kako je mlijeko jedan od najljepših darova prirode te da je konzumacija mliječnih proizvoda neizostavan dio zdrave prehrane i dobrih životnih navika. Na svu sreću!

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.