Prodajna cijena

Početna cijena Staklene banke 5,8 milijuna KM

Gospodarstvo / Flash | 08. 07. 2016. u 10:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gospodarska banke d.d. Mostar u likvidacijskom postupku objavila je oglas za prodaju poslovne zgrade Banke poznatija kao Staklena banka u Mostaru.

Poslovna zgrada Banke se prodaje u zatečenom stanju po sustavu viđeno-kupljeno. Njena površina je 8.829 m2.

Početna prodajna cijena iznosi 5.809.482,00 KM, piše Akta.ba.

Ponude niže od početne prodajne cijene neće se uzimati u obzir. Ponuđač je obavezan uz ponudu da dostaviti dokaz o uplati depozita u visini od 10 posto od početne prodajne cijene u iznosu od 580.948,20 KM.

Pravo sudjelovanja u procesu imaju sve pravne i fizičke osobe.

Pregled objekta i dokumentacije o vlasništvu zainteresirani kupci mogu izvršiti u prostorijama Gospodarske banke d.d. Mostar u likvidaciji u ulici Kralja Tomislava 4 c u Mostaru, u periodu trajanja oglasa od 12,00h do 14,00 sati.

Podsjećamo da je Vlada Federacije BiH na nedavno održanoj sjednici prihvatila izvješće o radu Radne skupine za utvrđivanje imovinsko-pravnog statusa zgrade - Staklene banke u Mostaru i izrazila daljnju zainteresiranost da ova zgrada bude kupljena u zatečenom stanju (objekt nije u cijelosti izgrađen), s ciljem privođenja konačnoj namjeni - smještaju federalnih institucija u Mostaru.

Služba za zajedničke poslove organa i tijela FBiH bila je zadužena je da u postupku kupoprodaje Staklene banke, u ime Vlade BiH uputi ponudu za kupovinu ove zgrade, u okviru planiranih sredstava u Proračunu za ove namjene, priopćeno je iz Vlade Federacije BiH nakon održane sjednice.

Kopirati
Drag cursor here to close