Gospodarska komora

Pismo vlastima u Mostaru: Na velikom broju gradilišta ništa se ne događa

Gospodarstvo / Flash | 25. 05. 2017. u 08:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Na velikom broju lokacija na kojima su započeti radovi, praktično se ništa ne dešava. Turistička sezona je već uvelike otpočela , te su naši sugrađani i turisti izloženi velikim gubicima zbog gužvi, nedovršenih kolnika i rupa koja uništavaju vozila'', navodi seu priopćenju Gospodarske komore Mostar povodom izgradnje kolektora oborinskih voda i pročistača otpadnih voda u Gradu Mostaru.

Ispred cjelokupnog članstva Gospodarske komore Grada Mostara upućen je javni apel nadležnim organima povodom dugotrajnosti radova na izgradnji kolektora oborinskih voda i pročistača otpadnih voda u Gradu Mostaru.

''Uzimajući u obzir intenzitet i obujam radova koji se trenutno izvršavaju na gotovo svim glavnim prometnicama u gradu, evidentna je činjenica kako su se ti radovi razvukli i kako otežavaju život i normalno funkcioniranje građana Mostara. Također, veliki problem predstavlja i nefunkcioniranje semafora na raskrižju kod Franjevačke crkve, čime se ugrožava prometna sigurnost, ali i sigurnost naših sugrađana i turista kojima je to u većini slučajeva put do stare gradske jezgre'', navodi mostarska Gospodarska komora.

''Ovim putem molimo gradsku vlast da poveća intenzitet radova i osigura nesmetano funkcioniranje gradske infrastrukture i prometnica kako bismo osigurali nesmetan život našim sugrađanima i turistima'', navodi se.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić nedavno je rekao kako je dijelom zadovoljan radovima, ali da ima kašnjenja i oštrih pisama.

''U određenim segmentima sam zadovoljan, ali smo nezadovoljni jer je nepodnošljivo stanje u prometu. Imamo određenih kašnjenja. Kašnjenja u Fejićevoj ulici zabrinjavaju i upustio sam oštro pismo jer smo trebali završiti do 1. ožujka. Od izvođača sam dobio ponudu da to bude do osmog mjeseca'', rekao je Bešlić.

Kopirati
Drag cursor here to close