Otvoren novi Poziv za prijavu na obuku CNC operatera
Intera
OBJAVA: Srijeda, 12. travnja 2017. 10:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Otvoren novi Poziv za prijavu na obuku CNC operatera
0

U INTERA Tehnološkom Parku otvoren novi Poziv za prijavu na obuku CNC operatera.

Novi ciklus obuke CNC operatera počinje u ponedjeljak, 8.5.2017. s početkom u 17.00  sati i održat će se u prostorijama INTERA HTEC CNC centra.

Kao član svjetske mreže, HTEC Centar Mostar ima jedan od najsuvremenijih HTEC centara u Europi te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovom području.

Obuka sadrži sve ono što CNC operater mora znati kako bi bio produktivan: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

INTERA TP pred samu obuku organizira i besplatna probna predavanja za polaznike obuke CNC operatera koja će se održati u četvrtak, 27.4.2017. u 17.00 sati u prostorijama INTERA HTEC CNC centra, kako bi polaznike upoznali sa svim detaljima buduće zanimljive i nadasve vrhunske obuke.

Pored same obuke, INTERA HTEC Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.

Zanimanja, koja uključuju rukovanje CNC strojevima, spadaju među najtraženija i ne, ne pričamo samo o svjetskim razmjerima. Govorimo o lokalnim potrebama jer upravo podaci na tržištu rada FBiH pokazuju da CNC operateri spadaju u opseg najtraženijih zanimanja, navode iz Intere.

Svi zainteresirani prijavu mogu izvršiti na htec@intera.ba najkasnije do 26.4.2017. godine.

Prijavite se još danas - broj mjesta je ograničen.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.