Općina Prozor-Rama traži pripravnike
Javni poziv
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 13:00
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Papiri gomila ciko
0

Sve neuposlene osobe visoke i više školske spreme, koje nemaju radnog iskustva u struci, a nalaze se na evidenciji Zavoda za zapošljavanje, mogu se prijaviti za volontiranje, radi stjecanja radnog iskustva u struci.

Načelnika Općine Prozor-Rama raspisao je javni poziv za odrađivanje volonterskog rada za 2017. godinu, kojim se mladim osobama s višom i visokom stručnom spremom omogućava odrađivanje pripravničkog staža.

Sve neuposlene osobe visoke i više školske spreme, koje nemaju radnog iskustva u struci, a nalaze se na evidenciji Zavoda za zapošljavanje, mogu se prijaviti za volontiranje, radi stjecanja radnog iskustva u struci.

Volonterski rad bi se obavljao u gospodarskim subjektima, javnim poduzećima i ustanovama i nevladinim organizacijama, koje iskažu namjeru i mogućnost angažiranja volontera, te u tijelima uprave Općine Prozor-Rama, navodi se u priopćenju.

Odabir kandidata, kao prava i obveze volontera, biti će određena sukladno proračunskim sredstvima i potrebama subjekata u kojima bi se obavljao volonterski rad.

Prijavni obrazac može se preuzeti na šalter sali općine Prozor-Rama ili na općinskoj web stranici.

Uz popunjeni obrazac za prijavu potrebno je dostaviti i ovjerenu kopiju diplome o stečenoj stručnoj spremi, uvjerenje o nezaposlenosti izdano od Zavoda za zapošljavanje i uvjerenje o prebivalištu.

Aplikacije se trebaju poslati na adresu: Općina Prozor-Rama, Ured načelnika, Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor-Rama, BiH; s naznakom "Prijava na Javni poziv za odrađivanje volonterskog rada u Općini Prozor-Rama za 2017. godinu".

Rok za prijavu na natječaj vezan je uz proračunska sredstva koja je općina Prozor-Rama predvidjela za volontiranje i potrebama subjekata u kojima bi se obavljao volonterski rad, navodi se u priopćenju.

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.