REDAH

Održan okrugli stol na temu ''Mogućnosti i izazovi razvitka Hercegovine kao turističke marke''

Gospodarstvo / Flash | 30. 03. 2012. u 15:20 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

REDAH i Regionalni odbor za turizam Hercegovine organizirali su okrugli stol na temu ''Mogućnosti i izazovi razvitka Hercegovine kao turističke marke'' . Okrugli stol je održan 30. ožujka, 2012 u sklopu Sajma turizma na 15. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar.

Naglasak na okruglom stolu bio je kako razviti Hercegovinu kao turističku marku, te sudjelovanje, umrežavanje i koordinacija turističkih djelatnika s područja Hercegovine.

Na okruglom sudjelovali su predstavnici Turističkih zajednica, pružatelji turističkih usluga kako iz BiH tako i iz Republike Hrvatske, kao i predstavnica Delegacije Europske komisije, priopćeno je iz REDAH-a.

Ovom prilikom uručeni su certifikati za sudjelovanje na treningu pod nazivom ''Razvoj kalstera za B&B'' održanog u okviru projekta Europske Unije ''Stvaranje putova baštine na Trebižatu: Srce Hercegovine''.

Nakon okruglog stola, sudionici su imali priliku kušati hercegopvačke specijalitete koje je pripremila Udruga za regionalni i ruralni razvoj Hercegovački STAP.

Kopirati
Drag cursor here to close