Mostar

NOVOSTI ZA VOZAČE: Nova regulacija prometa zbog kružnih tokova

Gospodarstvo / Novac | 29. 08. 2017. u 14:44 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Radovi na izgradnji kišnog preljeva broj 3 lociranog na Španjolskom trgu u, a u okviru izgradnje glavnih kanalizacijskih kolektora su završeni.

Na raskrižju "Španjolski trg" bit će uspostavljen privremeni režim prometa uz pomoć kružnog toka.

Skreće se pozornost sudionicima u prometu na povećan oprez prvenstveno kod prelaska pješaka preko raskrižja", stoji u priopćenju za javnost iz Grada Mostara.

"Okončanjem ovih radova, stvorile su se pretpostavke za početak radova na rekonstrukciji Ulice kralja Tvrtka te izgradnje dva kružna toka na istoj. Ovi radovi počinju 4. rujna 2017. godine pri čemu se promet na dijelu Ulice kralja Tvrtka od zgrade ''stare kirurgije'' do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića potpuno obustavlja, a istovremeno Ulica kneza Domagoja postaje dvosmjerna, te se u istoj zabranjuje parkiranje''m navodi se u priopćenju u kojem se mole sudionici u prometu da u nedjelju, 3. rujna 2017. godine, ne ostavljaju parkirana vozila u Ulici kneza Domagoja (ispred hotela Mostar) kako bi uspostava dvosmjernog odvijanja prometa u navedenoj ulici mogla nesmetano biti uspostavljena u ponedjeljak 4. rujna 2017. godine.

Istog dana počinju radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici maršala Tita na spoju s novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora (prometnica Avenija - most Sutina - Maršala Tita).

''Ovi radovi neće dovesti do obustave prometa zbog izvođenja radova, sudionici u prometu se pozivaju na povećani oprez prilikom prolaska kroz ovaj lokalitet jer će dolaziti do povremenog preusmjeravanja prometa", stoji na kraju priopćenja.

Kopirati
Drag cursor here to close