SC HercegovinaPromet

Novo mjesto za shopping u Mostaru

Gospodarstvo / Novac | 21. 08. 2017. u 06:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 25. kolovoza 2017. godine u 14 sati, Shopping centar HERCEGOVINAPROMET na adresi Bišće polje bb, za Vas, cijenjene kupce, priprema svečano otvaranje uz posebne akcije, odlične cijene, program za najmlađe uz razne animacije, sjajne degustacijete brojne poklon pakete.

Novi shopping centar će Vas oduševiti svojom ponudom iz koje izdvajamo Hypermarket i Mesnicu HercegovinaPromet, Restoran Nature, salon bijele tehnike i kućanskih aparata DOMOD, Ziraat Bank, BH poštu, butik dječje opreme i odjeće BABYland, te dječiju igraonicu KIDSland!

Dođite i pronađite sve na jednom mjestu!

''Sve na jednom mjestu'' je odličan slogan za Hercegovinapromet jer Vam zaista to i nudi. Na Vama je da prepoznate i posjetite najbolje mjesto za shopping u Vašem gradu.

HercegovinaPromet d.o.o. // Uvijek uz Vas!
Bišće polje bb, 88000 Mostar

Više informacija možete pronaći na službenim i Facebook stranicama:

www.sc-hercegovinapromet.ba

www.facebook.com/hercegovina.promet
www.hercegovinapromet.ba

O Hercegovinaprometu

Od svog osnivanja (1996.godine) pa do danas, firma Hercegovinapromet d.o.o., koja se bavila isključivo veleprodajom prehrambenih proizvoda, bilježila je konstantni rast te je proširila svoju djelatnost na 11 maloprodajnih objekata, a sada i na Shopping centar.

Hercegovinapromet je 2006. godine krenula u novi izazov te postala jedini ovlašteni prodajno servisni centar za Citroen vozila u Hercegovini.


U krugu naše grupacije možete pronaći i tehnički pregled za vozila, firmu Mehanizacija d.o.o kao i agenciju za zastupanje u osiguranju MO-PROMET.

Kopirati
Drag cursor here to close