Investicija 400.000 KM

Novi suvremeni prostor: Rekonstruirana mostarska Hypo poslovnica

Gospodarstvo / Flash | 24. 07. 2014. u 12:22 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslovnica Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u Mostaru u ulici Stjepana Radića je u potpunosti rekonstruirana te je sada i klijentima i zaposlenicima na raspolaganju novi suvremen i funkcionalan prostor.

Poslovnica je u potpunosti uređena po standardima modernog poslovanja, a na usluzi građanima je sedam zaposlenika Banke, kao i 24-satni bankomat.

"Na uređenju poslovnice smo radili skoro 3 mjeseca jer su cjelokupni interijer poslovnice kao i ostale prostorije – dodatni uredi - u potpusnoti rekonstruirani uz novi funkcionalniji namještaj i arhitektonska rješenja prilagođena potrebama modernog poslovanja. Vrijednost ove investicije je oko 400.000 KM", izjavila je Mirjana Vučić, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Ona je navela da će i u budućnosti kroz kvalitetan izbor proizvoda i usluga, te savjetodavno bankarstvo Hypo banka nastojati da u potpunosti zadovolji potrebe klijenata i ponudi im adekvatno rješenje u skladu sa individualnim potrebama.

Danas je povodom završetka radova na rekonstrukciji organizirana mini promocija ove poslovne jedinice za klijente, ali i zaposlenike banke. Na promociji je ulogu domaćina preuzeo Dragan Kovačević, direktor Hypo banke.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. nastavlja sa ulaganjem u svoju poslovnu mrežu.

Kopirati
Drag cursor here to close