Novalić: Autocesta sjeverno i južno od Mostara je prioritet Vlade FBiH
Milijarda eura
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 17:18
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Novalić: Autocesta sjeverno i južno od Mostara je prioritet Vlade FBiH
0

Prije sastanka premijer je naglasio kako je u Mostar pozvao pet ponajvećih bh. kompanija da vidi kakve su njihove mogućnosti u investiranju na jugu države, te da vidi što bi Vlada FBiH i Hercegovačko-neretvanska županija mogli poduprijeti od mogućih projekata

Prvi prioriteti Vlade FBiH su Mostar jug i Mostar sjever, jer milijarda eura koja bi prošla kroz Mostar projektom autoceste bi jako preporodila život", izjavio je Fadil Novalić.

Prije sastanka premijer je naglasio kako je u Mostar pozvao pet ponajvećih bh. kompanija da vidi kakve su njihove mogućnosti u investiranju na jugu države, te da vidi što bi Vlada FBiH i Hercegovačko-neretvanska županija mogli poduprijeti od mogućih projekata.

Kako je kazao Novalić, ulaganja su veća na sjeveru zbog prometne povezanosti sa zapadom, dok bi kroz javne investicije i privlačenje investitora uz vladine mehanizme povećali zapošljavanje na jugu države.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.