Krešić

Na području HNŽ-a očekuje se rekordna turistička sezona

Gospodarstvo / Flash | 31. 05. 2017. u 11:12 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) ove se godine očekuje rekordna turističke sezona, kazao je Feni direktor Glavnog ureda Turističke zajednice HNŽ-a Andrija Krešić, ocijenivši kako ta županija zbog iznimnih turističkih potencijala iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

"Prema podacima s terena, u ovoj je godini na području HNŽ-a u odnosu na prethodnu godinu zabilježen porast turističkih posjeta, a nastavak tog trenda očekujemo i do kraja godine", kazao je Krešić te dodao kako sve ukazuje da će ova sezona biti jedna od boljih u posljednje vrijeme i da bi mogla biti rekordna.

Podsjetio je kako je Turističke zajednice HNŽ-a u proteklom razdoblju sudjelovala na brojnim turističkim sajmovima u Europi na kojima je vladalo veliko zanimanje za turističku ponudu HNŽ-a.

Krešić je ustvrdio kako HNŽ turistima može ponuditi gotovo sve, od morskog i planinskog, preko kulturnog, vjerskog, do povijesnog i sportskog turizma.

Spomenuo je i brojne turističke projekte na kojima se trenutno radi, kao što su razvoj ruralnog turizma te obilježavanje i uređenje stotinjak kilometara biciklističkih staza na području HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close