Medical d.o.o.

Mostarska tvrtka opremit će novu bolnicu u Istočnom Sarajevu

Gospodarstvo / Flash | 05. 05. 2017. u 14:45 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Marković Invest-R.M.'' d.o.o. Laktaši i ''Medical'' d.o.o. Mostar izabrani su za najpovoljnijeg ponuđača za realizaciju projekta izgradnje nove bolnice u Istočnom Sarajevu, priopćeno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Ta skupina ponuđača dala je ponudu za izgradnju od 46.582.992,55 KM bez PDV-a.

Riječ je o projektu ''ključ u ruke'' što podrazumijeva projektiranje, kompletnu pripremu lokacije za izgradnju, izvođenje svih građevinskih radova po fazama i kompletno opremanje namještajem i medicinskom opremom po najvišim standardima koje zahtijeva suvremena zdravstvena ustanova.

Projektom su obuhvaćeni i izgradnja prateće infrastrukture za normalno funkcioniranje bolnice (trafostanica, kotlovnica, kanalizacija, cestovna komunikacija, uređenje okoline zgrade) i uspostavljanje funkcionalne cjeline s već izgrađenim objektima bolnice (topla veza).

Novi objekt će biti površine više od 10.000 četvornih metara, imat će 210 bolesničkih kreveta, a raspolagat će svim medicinskim specijalističkim službama.

Natječajnu dokumentaciju za ovaj projekt preuzelo je 19 tvrtki, a ponudu je dostavila samo jedna koja je i izabrana za najpovoljnijeg ponuđača, navode iz entitetskog resornog ministarstva.

Kopirati
Drag cursor here to close