Polemika

Mostarska SDA odgovara na optužbe SDP-a o Koridoru

Gospodarstvo / Flash | 23. 01. 2017. u 13:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sve one koji su problematiku trase autoceste južnim dijelom Mostara pokušali zloupotrijebiti za dnevnu politiku i samo njima poznate interese, želimo podsjetiti da ni izbliza nisu bili tako glasni kada se razgovaralo o nekim drugim, još nepovoljnijim trasama, koje bi potpuno izolirale ovaj dio Hercegovine i lokalno stanovništvo'', navela je u priopćenju za javnost mostarska SDA povodom održane javne prezentacije u Blagaju o dijelu trase Koridora 5C, koja prolazi južnim dijelom Grada Mostara.

Gradski odbor SDA Mostar naglašava da je ovaj događaj i upriličen da bi se čuo glas građana, te uvažili njihovi argumenti u najvećoj mogućoj mjeri.

''SDA Mostara je vrlo dobro upoznata sa stavovima lokalne zajednice i svojim će djelovanjem nastojati, u okviru službenih institucija Grada, Županije i Federacije, zastupati i promovirati njihove interese'', navodi se u priopćenju.

GO SDA Mostar navodi kako smatra da je autocesta na Koridoru 5C kičma razvoja, ne samo ovog dijela Hercegovine, nego i cijele države i zato je potrebno iznaći takvo rješenje trase, koje će biti najmanje štetno po okolinu i stanovništvo, ali koje će promovirati razvoj Grada Mostara i okoline.

Kopirati
Drag cursor here to close