Radovi

Mostar: Pri kraju radovi na dva nova igrališta

Gospodarstvo / Flash | 19. 07. 2016. u 21:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na veliku radost učenika Osnovne škole 'Petra Bakule' i žitelja Mostara koji se svakodnevno bave sportskim aktivnostima, dvorište ove škole trebalo bi zasjati u novom ruhu u četvrtak, 21. srpnja, kada se planira održavanje prvog sportskog turnira na obnovljenom terenu, odnosno desetog jubilarnog izdanja Malonogometne lige mjesnih zajednica (MZ) Grada Mostara pod nazivom 'Vjekoslav Arapović'.

Teren O.Š. 'Petra Bakule', za čiju je obnovu Grad Mostar izdvojio 65 tisuća maraka, je asfaltiran, dok se očekuje postavljanje semafora, a potom i instalacija montažne tribine. Na rekonstruiranom igralištu će povodom jubilarne Malonogometne lige nastupiti 20 seniorskih i 12 juniorskih ekipa.

Podsjetimo, radovi na obnovi igrališta su započeli početkom lipnja ove godine. Kako je i najavljivano, isti će i biti završeni u srpnju. Nakon saniranja asfalta i rubnika, postavljanja novih rasvjetnih tijela, te izgradnje tribina, radovi su privedeni kraju. Za tribine je planiran kapacitet od oko 300 sjedećih mjesta. Radove izvodi JP 'Komunalno'.

Obzirom da grad na Neretvi oskudijeva sportskim sadržajima, odnosno igralištima i terenima, obnova još jednog sportskog terena će zasigurno doprinijeti boljem razvoju sporta u našem gradu.

U Mostaru su gorući problem nedostatak dvorana i sportskih igrališta, jer upravo dvorane doprinose razvoju sporta u Mostaru, a rekonstrukcijom igrališta u krugu spomenute škole, naši sugrađani će dobiti mjesto za rekreaciju i sportske aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close