2CEDRA

Mostar: Nastavljeni radovi na izgradnji novog stambenog kompleksa

Gospodarstvo / Flash | 20. 04. 2017. u 05:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgradnja stambenog objekta 2CEDRA je u Mostaru u punom zamahu.

Stambeni objekat 2CEDRA je jedan od rijetkih u gradu Mostaru koji neće imati poslovne prostore u sklopu objekta jer je planiran kao mirna obiteljska destinacija za kvalitetan život.

Zgrada je projektirana na način da ima 44 stana te dva nivoa garaža sa preko 65 parking mjesta koja su izravno sa 2 lifta povezana sa stanovima.

U ponudi su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi površine od 50 m2 do 144 m2. Ispred zgrade ostaju 2CEDRA, o čemu smo već ranije pisali, što formira zeleni prostor za boravak na otvorenom i daje dodatnu vrijednost ovom objektu.

Stambena zgrada 2CEDRA će pružiti kupcima najveću vrijednost za uložena sredstva jer se prednost daje kvaliteti, vrhunskoj zvučnoj i toplinskoj izolaciji i dobro iskorištenom prostoru u samim stanovima.

Izvođači su renomirane kuće sa iskustvom koji su ponudili inovativna rješenja koja će se implementirati na ovom objektu i kao takva pružiti vrhunski kvalitet življenja u ovom stambenom objektu.

Neslužbeno doznajemo veliki broj stanova je već prodan ili rezerviran što je rijetkost obzirom da je objekt u izgradnji.

Završetak gradnje je ljeto 2018. godine, a prikaz objekta je dostupan na web stranici www.2cedra.com.

Kopirati
Drag cursor here to close