Gradnja kolektora

Mostar: Kolektori promijenili smjer prometovanja u Ulici kardinala Stepinca

Gospodarstvo / Flash | 24. 04. 2017. u 06:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, u Ulici kardinala Stepinca (na dionici od hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u Ulici maršala Tita (na relaciji Šarića džamija-Lučki most) i u Ulici Mostarskog bataljona (na dionici Musala- raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića).

Radovi su znatno otežali putnu komunikaciju građana Mostara, ali i svih onih koje put nanese u Mostar.

"Molio sam ja već strpljenje građana, ne može se to uraditi brže, uistinu se radi u skladu s dinamičkim planom. Nadamo se skorom dolasku opreme njemačke tvrtke koja je dobila posao na mikrotuneliranju, da i taj dio krene te da se završe radovi na djelu kod hotela Bristol", kazao je ranije gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić.

Gradonačelnik Mostara još je rekao da neće biti novih radova na Titovoj ulici, dok se Bulevar narodne revolucije potpuno ne vrati u funkciju.

"Ne možemo blokirati baš cijeli grad, Glavna ulica će čekati jesen zbog ljetne sezone, a na jesen je predviđeno i tuneliranje", dodao je Ljubo Bešlić. Završetak radova očekuje se krajem 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close