Radovi u punom jeku

Mostar: Građevinski radovi na više prometnica

Gospodarstvo / Novac | 07. 09. 2017. u 07:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru se na više prometnica provode građevinski radovi na izgradnji kolektora. Radovi su rezultirali velikim prometnim gužvama u pojedinim dijelovima grada. Vozačima je apelirano da vožnju prilagode trenutnim uvjetima i stanju na putovima.

Radovi u Mostaru vas očekuju na sljedećim dionicama:

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora za naselje Vrelo-Ilići-Cim, na raskršću magistralnog puta M-6.1 sa ulicom Stara Ilićka, promet se na mjestu izvođenja radova odvija naizmjenično, jednom trakom.

Zbog radova na izgradnji lokalne ceste Avenija-most Sutina-ulica Maršala Tita, izmijenjen je režim prometa na potezu raskrsnice R-5 (kružni tok) na ukrštenju lokalne ceste Avenija-most Sutina i ulice Maršala Tita (Sjeverni ulaz u grad-Zalik).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića.

Zbog radova na rekonstrukciji ulice Kralja Tvrtka, izmijenjen je režim prometa na ukrštanju ulice Kralja Tvrtka i Stjepana Radića i ulice Kralja Tvrtka i Kralja Zvonimira.

Kopirati
Drag cursor here to close