Sljedeći mjesec

Mostar domaćin konferencije 'Tehnologija i ugradnja otvora'

Gospodarstvo / Novac | 22. 09. 2017. u 15:43 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Tehnologija i ugradnja otvora" naziv je četvrte dvodnevne konferencije koja će se 25. i 26. listopada održati u Mostaru, u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar, a bavit će se osnovnim elementima građenog prostora - arhitektonskim otvorima.

Preispitivat će se znanstvena, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja arhitektonskih ili građevinskih otvora, priopćili su organizatori.

Cilj je diskusije koja spaja pogled na prošlost, sadašnja dostignuća i buduće vizije o ovim arhitektonskim elementima, razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće suradnje.

Konferencija će se sastoji iz dva dijela, i to prezentacije znanstvenih i stručnih radova te prezentacije suvremenih tehnologija i proizvoda u domenu proizvodnje i dizajna prozora i vrata.

Konferencija se organizira u suradnji s Građevinskim fakultetom Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru i Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, a uz potporu Federalnog ministarstva prostornog uređenja, Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, Asocijacije arhitekata u BiH i te Vanjskotrgovinske komore BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close