I zaposlio 50 ljudi

Mostar: Bingo otvorio vrata svoje 166. poslovnice

Gospodarstvo / Flash | 23. 10. 2015. u 15:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na lokaciji nekadašnjeg marketa Tuš u Mostaru, u petak je trgovački lanac Bingo otvario vrata svoje 166. poslovnice. Poslovnicu je presijecanjem vrpce svečano otvorio gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

''Novi Bingo u Mostaru je jedna dobra priča. Mostarci imaju ponovno jedan novi ugođaj u objektu koji je bio napušten. Bingo je poznat u BiH kao trgovački lanac koji preferira domaću proizvodnju i ima prihvatljive cijene. Svaka marka i fening su vrlo važni kada se odvajaju iz džepa, a pogotovo je važno da imaju mjesto s najnižim cijenama i najboljom kvalitetom'', rekao je na otvaranju Binga gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Bešlić smatra kako je otvaranje ove poslovnice izazvalo veliko zadovoljstvo onih ljudi koji su dobili posao.

Tatjana Paunovski službenica za odnose s javnošću Binga u izjavi za medije je rekla kako su izrazito ponosni na ovu poslovnicu koja je smještena u samom centru grada, te da je zato i dobila naziv plus.

''Bingo plus je galerija okusa i širok asortiman po bingovim cijenama. Elegantnije su police, rasvjeta… dakle donijeli smo poseban ugođaj prilikom kupovine. Zaposlili smo 50 radnika, primili smo određen dio radnika iz Tuša i raspisali smo još jedan naknadni oglas s obzirom da je nedostajalo još radnika'', rekao je Paunovski prilikom otvaranja Binga, u nadi kako će ova poslovnica donijeti zadovoljstvo građanima Mostara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close