Plati, pa pali

Ministar energetike ostaje bez električne energije

Gospodarstvo / Flash | 21. 02. 2013. u 14:04 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Kovačević, ministar energetike, industrije i rudarstva Republike Srpske, ne plaća električnu energiju koju potroši u svojoj kući smještenoj u banjolučkoj Ulici Đure Jakšića.

Njemu je prije nekoliko dana stigla obavijest poduzeća “Elektrokrajina” da će kuća biti isključena iz elektromreže zbog duga od 435,45 maraka.

Zanimljivo je da je Kovačević, koji je rođen u Bihaću, na funkciju ministra Republike Srpske došao s položaja direktora “Elektrokrajine”. Prije toga, radio je kao carinik u Banjoj Luci.

Kovačević slovi za jednog od najbogatijih dužnosnika u Republici Srpskoj, pored ostalog posjeduje stan u samom središtu Banje Luke i ogromnu vilu u Trapistima. Do kuće u Ulici Đure Jakšića došao je nakon višegodišnjeg sudskog spora, a navodno je prije toga bila u vlasništvu jednog Bošnjaka iz Banje Luke.

Prema onome što se priča u Banjoj Luci, Željko Kovačević je jedan od ministara koje će Milorad Dodik, predsjednik RS-a, smijeniti, prije svega zbog jako loših rezultata u resoru koji vodi.

Kopirati
Drag cursor here to close