Config d.o.o.

Massec: Odličan novitet za pomoć u radu ugostiteljskih objekata

Gospodarstvo / Flash | 28. 06. 2017. u 16:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uređaji za pomoć pri inventuri šanka su mala čuda tehnologije namijenjena HoReCa kanalu, a „Config“ d.o.o. iz Mostara je ekskluzivni zastupnik u prodaji za područje BiH. Veliko su olakšanje u radu ugostiteljskih objekata. Zapravo, inventura je skraćena na samo pet do deset minuta, a što je veliki bonus u ugostiteljstvu…

Ugostiteljski djelatnici ih vole jer se inventure šanka uz Massec uređaje obavljaju na najbrži mogući način, s nevjerojatnom preciznošću. Namijenjeni su svima koji posluju u HoReCa kanalu Bosne i Hercegovine. Skraćuju vrijeme inventure šanka i ugostitelji nemaju potrebe za tzv. ručnim vođenjem „Knjige šanka“.

Riječ je o novitetu koji donosi najpreciznije informacije o stanju šanka, pomaže u poslovanju, bilježi trenutno stanje artikala te potrošnju istih.
Popis stanja se obavlja u digitalnom obliku, pa je inventura šanka skraćena na samo nekoliko minuta posla. Inventure nikad nisu bile jednostavnije!



- pojednostavljena inventura
- specijalizirana tehnologija za ugostiteljstvo
- jednostavni za korištenje, funkcionalni i moderni
- programska aplikacija za inventuru šanka
- ne zauzimaju puno prostora
- atraktivni i funkcionalni
- papir i olovka padaju u zaborav
- pogodni za sve veličine objekata
- dostupni odmah!



„Config“ d.o.o. posluje u svijetu uslužnih djelatnosti i ističe se profesionalnim pristupom te kvalitetnim inovacijama. Domena poslovanja i usluga svakodnevno se prilagođava tržištu te širi sukladno zahtjevima i potrebama klijenata.

Svoj poslovni put „Config“ je započeo u sektoru fiskalizacije koji je, kroz godine uspješnog poslovanja i tržišta, nadopunjen besprijekorno dobrim softverskim rješenjima te prodajnom djelatnošću.

„Config“ je ekskluzivni distributer „Massec“ uređaja za Bosnu i Hercegovinu

www.config.ba
[email protected]

Kneza Višeslava bb (zgrada Testera)
88000 Mostar, BiH
Radno vrijeme: 08:00 – 16:00 sati
Tel: + 387 36 335 170
Fax: + 387 36 335 177

Kopirati
Drag cursor here to close