Lasić i Kraljević o brzoj cesti Mostar - Široki Brijeg - Grude - granica RH
Radna posjeta
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 14:39
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Lasić i Kraljević o brzoj cesti Mostar - Široki Brijeg - Grude - granica RH
0

Na sastanku je, između ostaloga, bilo riječi i o brzoj cesti Mostar - Široki Brijeg - Grude - granica s Republikom Hrvatskom

Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić u srijedu je boravio u radnoj posjeti Širokom Brijegu.

U gradskoj upravi dočekao ga je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić, zastupnik u Parlamentu Bosne i Hercegovine Predrag Kožul, kao i Dario Knezović, zastupnik u Parlamentu Federacije BiH.

Glavna tema razgovora bila je prometna povezanost s jasnim ciljem da se čuje glas lokalne zajednice. Također, razgovaralo se o prometnoj povezanosti unutar Županije Zapadnohercegovačke, projektima modernizacije na magistralnoj mreži i brzoj cesti Mostar – Široki Brijeg – Grude – granica RH.

Gradonačelnik Kraljević se zahvalio ministru Lasiću na radnoj posjeti s konkretnim ciljem, kao i na odličnoj suradnji u proteklom razdoblju, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Širokog Brijega.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.