Kvar u Mostaru: Elektroprivreda apelira građanima da smanje potrošnju
Otklanja se kvar
OBJAVA: Četvrtak, 12. siječnja 2017. 11:39
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Dalekovod struja
0

Dio Mostara je zbog kvara, ostao bez napajanja električnom energijom.

U Mostaru je u četvrtak u vremenu od 9 do 10 sati zbog kvara prekinuta opskrba napajanjem električnom energijom.

''Struje nije bilo u Franjevačkoj ulici, Liska ulici, području oko Kantarevca i dio kod Mepasa'', rečeno je iz Elektroprivrede HZ HB i dodano da je alternativno puštena struja na ovim područjima.

''Ekipa na terenu radi i trudi se da se kvar otkloni. Sve je pod naponom, ali radi se na tome da se što prije stanje dovede u normalnu'', rečeno je za Bljesak.info iz Elektroprivrede HZ HB.

Iz ovog poduzeća su naveli da je iznimno povećana potrošnja električne energije, te su apelirali na stanovništvo da se smanji potrošnja. Kažu situacija je teška i bez kvarova.

Struje je zbog ovog kvara nestalo i u Domu zdravlja Mostar. Nestanak struje nije se mnogo odrazio na pružanje usluga u ovoj zdravstvenoj ustanovi, jer posjeduju agregate.

''Dolaskom zime pripremimo agregate i sustave za grijanje. Neke usluge, poput rendgena, nismo mogli odmah pružiti, ali je pacijentima rečeno da pričekaju. Nakon dolaska struje nastavljeno je normalno funkcioniranje'', rečeno je iz Doma zdravlja za Bljesak.info, te dodano da nije radio jedan dio grijanja u ovoj instituciji.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.