Otklanja se kvar

Kvar u Mostaru: Elektroprivreda apelira građanima da smanje potrošnju

Gospodarstvo / Flash | 12. 01. 2017. u 10:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u četvrtak u vremenu od 9 do 10 sati zbog kvara prekinuta opskrba napajanjem električnom energijom.

''Struje nije bilo u Franjevačkoj ulici, Liska ulici, području oko Kantarevca i dio kod Mepasa'', rečeno je iz Elektroprivrede HZ HB i dodano da je alternativno puštena struja na ovim područjima.

''Ekipa na terenu radi i trudi se da se kvar otkloni. Sve je pod naponom, ali radi se na tome da se što prije stanje dovede u normalnu'', rečeno je za Bljesak.info iz Elektroprivrede HZ HB.

Iz ovog poduzeća su naveli da je iznimno povećana potrošnja električne energije, te su apelirali na stanovništvo da se smanji potrošnja. Kažu situacija je teška i bez kvarova.

Struje je zbog ovog kvara nestalo i u Domu zdravlja Mostar. Nestanak struje nije se mnogo odrazio na pružanje usluga u ovoj zdravstvenoj ustanovi, jer posjeduju agregate.

''Dolaskom zime pripremimo agregate i sustave za grijanje. Neke usluge, poput rendgena, nismo mogli odmah pružiti, ali je pacijentima rečeno da pričekaju. Nakon dolaska struje nastavljeno je normalno funkcioniranje'', rečeno je iz Doma zdravlja za Bljesak.info, te dodano da nije radio jedan dio grijanja u ovoj instituciji.

Kopirati
Drag cursor here to close