SPARK poslovni park

Krezić, Čordaš i Zeljko u Mostaru otvorili poslovni park SPARK

Gospodarstvo / Flash | 08. 07. 2015. u 08:35 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SPARK poslovni park svečano je otvoren u utorak, 7. srpnja 2015. godine u Mostaru. Gosti su se počeli okupljati već oko 16 sati, dok je kratki program pripremljen za njih počeo petnaestak minuta kasnije.

SPARK su službeno otvorili osnivač, Igor Krezić, voditeljica Andrea Čordaš, poslovni savjetnik Marko Zeljko i brojni drugi koji su svojim radom doprinijeli ili će tek pridonijeti ovom sjajnom projektu. Tu su bili i predstavnici tvrtki članica SPARKa, sadašnji i budući partneri, ali i prva generacija startupa pažljivo birana u protekla dva mjeseca, navodi se u priopćenju iz SPARK poslovni park d.o.o. Mostar.

Za SPARK su vjerujemo mnogi do sada već čuli. Ali što SPARK zapravo predstavlja? Zamislite mjesto koje privlači poduzetne ljude, ustrajne u svojoj želji da primjenom informacijskih tehnologija rješavaju razne probleme, a sve to kroz stvaranje novih, globalno konkurentnih proizvoda i usluga. SPARK predstavlja upravo jedno takvo mjesto, stoji u priopćenju.

Dodaje se kako je SPARK predstavljen i kao lice grupacije – krovni brand svih tvrtki koje žele uživati stručnu podršku u svim fazama poslovnog rasta, izvrsne usluge i mrežu partnera – mjesto na kojemu ljudski potencijali susreću svoje prilike. Vrijednosti koje zastupaju u SPARKu osjetile su se i na samom događaju otvorenja. SPARK - inicijativa, suradnja, znanje, napredak i strast.

SPARKovci su tijekom događaja otvorenja poslali poruku: ''Pridružite nam se u izgradnji IT centra ovdje u Mostaru i pomozite nam u razvoju startup zajednice – timova koji će ovaj grad i regiju povesti u svjetliju budućnost!''.

Više detalja o SPARKu možete doznati na web stranici, na kojoj se nalaze informacije o tome kako postati dio SPARKa, događajima koje su u pripremi i različitim poslovnim savjetima.

Kopirati
Drag cursor here to close