DF Gradnja

Konjičani žele proizvoditi električnu energiju

Gospodarstvo / Flash | 24. 02. 2017. u 14:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK na sjednici u petak u Mostaru izdala je Dozvolu za rad za proizvodnju električne energije podnositelju zahtjeva BIČAKČIĆ d.o.o. Sarajevo.

Imatelj dozvole ovlašten je obavljati proizvodnju u solarnoj fotonaponskoj elektrani "BIČAKČIĆ 1" u općini Ilijaš, predviđene godišnje proizvodnje 14,696 MWh (megavat sati) i solarnoj fotonaponskoj elektrani "Bičakčić 3 Eldin" u mjestu Donji Palež, općina Kiseljak, predviđene godišnje proizvodnje 12,05 MWh, priopćeno je iz FERK-a.

Dozvola za rad (licencija) za trgovanje LPG-om izdana je podnositelju zahtjeva LIQUIVEX d.o.o. Usora, na razdoblje pet godina te je kao imatelj dozvole ovlašten obavljati djelatnost trgovanja LPG-om (uvoz, transport, skladištenje, trgovina na veliko, punjenje i prodaja LPG-a u bocama) na teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine.

U postupak opće rasprave upućen je Nacrt dozvole za rad za proizvodnju električne energije podnositelja zahtjeva DF GRADNJA d.o.o. Konjic, a rok za slanje pisanih komentara na nacrt dozvole, kao i za podnošenje zahtjeva za status umješača je do 6.3.2017. do 16 sati.

Tekst Nacrta dozvole u postupku opće rasprave može se dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a ili preuzeti na web stranici FERK-a.

Donesena je i Odluka o usvajanju Završnog obračuna FERK-a za 2016. godinu, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close