Konjic ima odlične predispozicije za razvoj turizma
Potencijal
OBJAVA: Utorak, 30. kolovoza 2016. 15:15
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Konjic ima odlične predispozicije za razvoj turizma
0

Konjic bi u budućnosti mogao biti nezaobilazna turistička destinacija.

Općina Konjic ima sve preduvjete za razvoj turizma u čemu i mještani vide potencijal.

Pored prirodnih ljepota, Konjic se može ponositi i nacionalnim spomenicima. A kako se nekad živjelo u gradskim i ruralnim sredina posjetitelji ovog dijela Bosne i Hercegovine mogu saznati kroz izložbene postavke Zavičajnog muzeja.

''Konjic ima kamenu ćupriju koja je izrađena 1682. godine, zatim Titov bunker, atomska ratna komanda, također imamo nekropolu stećaka Varda u lokalitetu Konjicu i vjerski objekt'', rekla je Lamija Rizvanović turistička djelatnica.

Ovaj grad je poznat i po drvorezbarstvu.

''Drvorezbarstvo je nešto po čemu se Konjic najviše prepoznaje u svijetu'', rekao je Orhan Nikšić osnivač brenda Zanat.

Konjic više definitivno neće biti usputna stanica na putu od Sarajeva prema Moru. Ulaganjem u očuvanje prirode i kulturno povijesnih spomenika zasigurno će ovaj prostor na kojemu se Hercegovina spaja sa Bosnom učiniti nezaobilaznom turističkom destinacijom, javlja FTV.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.