Dobar tek!

Kako su Crnogorci 'opleli' turiste iz Španjolske

Gospodarstvo / Flash | 29. 05. 2015. u 06:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turiste iz Španjolske koji su posjetili Žabljak na sjeveru Crne Gore dočekalo je neugodno iznenađenje u jednom od restorana.

Crnogorski mediji pišu kako se na društvenim mrežama pojavila fotografija računa na paragon bloku s cijenama koje su astronomski visoke.

Konobar je gostima iz Španjolse naplatio mnogo više porcija nego što su naručili. Sok na razblaživanje im je naplaćen dva eura, dok su med i liker, koji su im ponuđeni samo da probaju, naplaćeni 15 eura. Četiri porcije janjetine su im naplaćene 88 eura, kruh osam eura, a navodnih osam porcija kajmaka čak 40 eura, pišu Dnevne novine.



Turisti nisu znali što se događa, ali su i sami mogli shvatiti da je račun od 238 eura previše, pa su račun fotografirali i dali da se postavi na društvene mreže, što je vrlo brzo postao veliki hit, prenosi portal Cafe del Montenegro.

"Račun koji su dobili turisti je nerazuman, jer ovo su previsoke cijene, koje sigurno nema nijedan restoran na Žabljaku. Očigledno je da je netko želio zaraditi kruha preko pogače na turistima" kazao je jedan od vlasnika restorana sa Žabljaka.

Kopirati
Drag cursor here to close