IT i socijalne vještine

JOB Lab besplatne radionice za nezaposlene i u Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 28. 03. 2017. u 12:29 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak i petak, 30.i 31.3.2017. godine u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru, održat će se besplatna radionica o IT i socijalnim vještinama za nezaposlene. Radionica se održava u sklopu društveno korisnog projekta „JOB Lab“ pokrenutog od strane kompanije Telemach i Američke trgovačke komore u BiH u partnerstvu sa Link Group – ITAcademy.

Radionica u Mostaru se organizira u partnerstvu sa Službom za zapošljavanje HNŽ i INTERA Tehnološkim Parkom.

Cilj radionice je omogućiti nezaposlenim pojedincima potrebno znanje i vještine za povećanje konkurentnosti na tržištu rada. Projekat „JOB Lab“, koji realizira omladinska informativna platforma Hoću.Ba implementirat će se u osam gradova Bosne i Hercegovine, a proteklog mjeseca uspješno je održana prva radionica u Zenici u prostorijama Razvojne agencija ZEDA.

Svi polaznici dobit će certifikate za odslušane edukacije, a za najbolje polaznike radionicaosigurane su vrijedne nagrade kompanije Telemach i poklon vaučeri ITAcademy.

Na radionicu su se aktivni tražitelji posla starosne dobi od 30 do 45 godina koji posjeduju srednju ili visoku stručnu spremu mogli prijaviti isključivo putem službe za zapošljavanje HNŽ, a više informacija o ostalim radionicama moguće je dobiti na mail [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close