Konferencija 11. travnja

Jači glas malog gospodarstva za bolje poslovno okruženje

Gospodarstvo / Flash | 08. 04. 2013. u 12:08 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje za poduzetništvo i posao LINK upriličit će 11. travnja sa početkom u 12 sati konferenciju "Jači glas malog gospodarstva za bolje poslovno okruženje“ važnost udruživanja i umrežavanja aktera razvoja, koja će se održati u sklopu Sajma gospodarstva Mostar 2013, dvorana br. 3 (paviljon 1).

Izjave za medije su predviđene prije početka konferencije u 11:45 sati.

Organizator konferencije je Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar u suradnji sa partnerima Nezavisni biro za razvoj (NBR) Gradačac, Udruga poduzetnika i poslodavaca - (UPIP) Žepče, Centar za promociju lokalnog razvoja (PLOD) Bihać, Udruženje drvoprerađivača (DRVO-PD) Prijedor i Nevladinom organizacijom COSPE Italija.

Konferencija se održava u sklopu projekta "Koalicija za jači glas malog gospodarstva“, koji financira Europska unija kroz Instrument za pretpristupnu pomoć (IPA 2012). Održavanje konferencije je podržao i Program SeeNet "Translokalna mreža za suradnju između Italije i Jugoistočne Europe“.

Na konferenciji će se predstaviti problemi slabog glasa malog gospodarstva, praksa i iskustvo postojećih mreža iz Italije, jugoistočne Europe (SeeNet) i Bosne i Hercegovine (LEDnet) kao aktera za poboljšanje poslovnog okruženja, njihovi rezultati kao i razlozi za zajedničko djelovanje.

Sudionicima konferencije obratit će se predstavnik Delegacije Europske unije u BiH, predstavnik Federalnog Ministarstva razvoja poduzetništva i obrta i predstavnik Ministarstva privrede HNŽ-a.

U radu Konferencije očekuje se i aktivno učešće predstavnika javnog (općinskih, županijskih, entitetskih i državnih nivoa vlasti), nevladinog i poslovnog sektora, priopćeno je iz LINKA.

Kopirati
Drag cursor here to close