Turist info

Jablanica dobila turistički ured

Gospodarstvo / Flash | 23. 02. 2017. u 07:50 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu obilježavanja Dana općine Jablanica, u srijedu je otvoren turistički ured "Turist info" Jablanica u nazočnosti predstavnika općinske i županijske vlasti.

Pomoćnica načelnika za lokalni ekonomski razvoj i investicije, financije i trezor Amela Muratović istaknula je kako će taj ured biti turističko srce i tijelo općine Jablanica.

''Moram naglasiti da je služba za lokalni ekonomski razvoj i investicije, financije i trezor zajedno sa načelnikom općine Jablanica, vodila aktivnosti u pravcu oživljavanja turističke privrede, koja je jedan od naših strateških ciljeva, u integralnoj strategiji razvoja "Jablanica, prepoznatljivo turističko odredište Hercegovine"' kazala je Muratović.

Dodala je kako je bitan preduvjet za razvoj turizma u Jablanici stvaranje tehničkih uvjeta i opremljenosti turističke zajednice, te kako je otvaranje ovoga ureda, pravi put.

''Otvaranjem ovog ureda bit ćemo podrška našim turističkim djelatnicima, ali i svim onim dragim gostima i namjernicima koji žele uživati u našoj prekrasnoj prirodi te posjetiti prirodne ljepote, kao nacionalne spomenike na području općine Jablanica'', kazala je Muratović.

Otvaranje ureda rezultat je dobre suradnje s Ministarstvom trgovine turizma i zaštite okoliša HNŽ-a te Turističke zajednice HNŽ-a.

Prisutnima se uime ministra trgovine turizma i zaštite okoliša HNŽ-a obratila i Karmela Mabić, koja je istaknula kako Ministarstvo ima veoma dobru suradnju s općinom Jablanica, što je rezultiralo i otvaranjem turističkog ureda u toj općini.

Kopirati
Drag cursor here to close