Mostar

Invalidi traže svoja prava na konferenciji ''RAD je moje PRAVO''

Gospodarstvo / Flash | 21. 04. 2015. u 08:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završna konferenciju projekta ''RAD je moje PRAVO'' i pilot aktivnosti u cilju ostvarenja prava na rad osoba sa invaliditetom se održava u srijedu 22. travnja 2015. godine, u Hotelu Mostar u Ulici Kneza Domagoja b.b. Mostar s početkom u 11.00 sati.

Projekt u partnerstvu implementiraju: talijanska nevladina organizacije COSPE – Cooperazione allo Sviluppo dei Paesi Emergenti (Firenza), Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, Udruženje SOVE Sarajevo i CNA Toskana – Confederazione Nazionale Artigianato Firenza, a financira Delegacija Europske unije u BiH.

Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati implementiranog projekta uz sudjelovanje projektom uključenih aktera iz sektora rada, zapošljavanja, socijalnih politika.

Projekt “RAD je moje PRAVO“ je integracija različitih inicijativa s ciljem izravnog utjecaja i unaprjeđenja općih uvjeta radne inkluzije osoba sa invaliditetom.

Cilj projekta je omogućiti osobama sa invaliditetom ostvarenje priznatog prava na rad u BiH i time doprinijeti umanjenju oblika isključenosti i siromaštva i poštivanje standarda ljudskih prava i demokratskih vrijednosti, priopćio je LINK.

Kopirati
Drag cursor here to close