Hrvatska se hvali rezultatima: U jednom danu ostvareno 900.000 noćenja
Turizam
OBJAVA: Četvrtak, 21. srpnja 2016. 15:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Hrvatska se hvali rezultatima: U jednom danu ostvareno 900.000 noćenja
0

Hrvatsku je posjetilo 2,4 milijuna turista, te je u jednom danu ostvareno 900.000 noćenja.

Hrvatsku je od 1. do 20. srpnja posjetilo 2,4 milijuna turista, koji su ostvarili 15,2 milijuna noćenja, priopćeno je iz Hrvatske turističke zajednice.

Najviše noćenja ostvarili su turisti iz Njemačke, Slovenije, Češke, Poljske i Austrije, a destinacije sa najviše noćenja do danas su Rovinj, Poreč, Medulin, Dubrovnik, Umag, Mali Lošinj i Crikvenica, prenosi Srna.

Direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić rekao je da je 18. srpnja, prvi put u ovoj godini u jednom danu ostvareno 900.000 noćenja, a da se taj broj zadržao i ovih dana, prenose hrvatski mediji.

"Očekujemo da će noćenja u sljedećim danima dostići broj od milijun po danu, a svakako očekujemo i nastavak pozitivnih pokazatelja kako se bližimo kolovozu, koji bi također trebalo biti veoma uspješan", rekao je Ivičić.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.