Turizam

HNŽ u Sloveniji želi privući planinare, bicikliste i jahače

Gospodarstvo / Flash | 02. 02. 2017. u 14:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) sudjeluje od 1. do 4. veljače na Međunarodnom sajmu turizma Natour Alpe-Adria u Ljubljani, priopćeno je u četvrtak iz te zajednice.

Tako će se TZ HNŽ-a predstaviti na Sajmu na kojem sudjeluje 330 turističkih provajdera iz 15 zemalja (Austrija, Italija, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Češka, Slovačka, Nepal, Indija, Jordan i Tunis).

Iz zemlje domaćina na Sajmu sudjeluju Turistička zajednica Slovenije, zatim razne turističke agencije, Alpine savez Slovenije, te više lokalnih turističkih udruženja i turističkih operatora s kojima je TZ HNŽ uspostavila kontakte.

Osim njih, ostvareni su i važni kontakti s predstavnicima turističkih agencija iz drugih zemalja zainteresiranih za suradnju i posjetu Hercegovini.

''Na štandu Turističke zajednice HNŽ-a promoviraju se različiti turistički programi iz Hercegovine, a posjetitelji imaju mogućnosti upoznati se i s kulturnom i etnološkom baštinom te regije.
Štand i općenito ponuda Hercegovine ove je godine prilagođen zemlji domaćinu, svim uzrastima i za svačiji proračun te nastoji biti otvoren za sve, od putnika i sportaša do planinara, izletnika, aktivnih ljubitelja rekreacija, trkača, biciklista i jahača'', navode iz Turističke zajednice HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close