Njemačka

Hercegovačka vina na sajmu u Düsseldorfu

Gospodarstvo / Flash | 11. 03. 2016. u 16:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vanjskotrgovinska komora BiH organizira zajednički nastup proizvođača vina iz BiH na vodećem međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića " ProWein 2016", koji će biti održan od 13. do 15. ožujka u Düsseldorfu.

U priopćenju Vanjskotrgovinske komore BiH navodi se da će se na zajedničkom štandu BiH predstavit sedam kompanija - "Vukoje 1982" iz Trebinja, "Andrija" iz Paoče kod Čitluka, "Zadro" iz Čapljine, Podrumi manastira Tvrdoš iz Trebinja, Vinogradi "Nuić" iz Ljubuškog, Vinski podrum "Anđelić-Komrad" iz Trebinja i Vinarija "Keža Catena" iz Ljubuškog.

Kompanije iz BiH će svoju ponudu predstaviti posjetiteljima sajma, poslovnim partnerima i drugim klijentima koji su usko vezani za razvoj, trgovinu i promociju ove vrste proizvoda, piše Srna.

Nastup BiH na sajmu "ProWein 2016" financijski su podržali Vanjskotrgovinska komora BiH i Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, prenosi Srna.

"Prowein" iz godine u godinu privlači sve više izlagača i posjetitelja, koji ovaj vodeći svjetski sajam koriste za sudjelovanje u prezentaciji široke ponude međunarodne vinske industrije.

U okviru sajma se održavaju prezentacije međunarodno poznatih vinograda, brojnih sorti grožđa i vrsti vina, jakih alkoholnih pića, regionalnih specijaliteta, kao i organskih proizvoda.

Kopirati
Drag cursor here to close