Grude pristupile projektu privlačenja investicija
Projekt LIFE
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 10:13
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Grizelj Grude ugovor investicije
0

Planirano je da se reformske aktivnosti provedu do kraja ove godine

Načelnik Općine Grude Ljubo Grizelj i predstavnici Međunarodne financijske korporacije (IFC), članice Grupacije Svjetske banke, potpisali su sporazum o suradnji i pristupanju Općine Grude projektu "Privlačenja investicija i poboljšanja gospodarskog okruženja na lokalnoj razini (LIFE)".

Spomenuti projekt u BiH implementira Grupacija Svjetske banke u suradnji s Britanskim veleposlanstvom u Bosni i Hercegovini.

Predviđenim aktivnostima, u okviru projekta LIFE, općinska administracija će, uz savjetovanje Grupacije Svjetske banke, napraviti temeljitu analizu svih administrativnih postupaka koje općinska uprava provodi i sačiniti prijedloge za njihovo unaprjeđenje u cilju stvaranja boljeg poslovnog okruženja.

Planirano je da se reformske aktivnosti provedu do kraja ove godine, priopćeno je iz Općine Grude.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.