Grad Mostar traži najljepše dvorište
Javni poziv
OBJAVA: Četvrtak, 20. travnja 2017. 14:33
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Najljepše dvorište Rodoč
1

Pozivaju se građani, vlasnici i korisnici, individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata, te pravne osobe-ustanove odgojno-obrazovnog karaktera iz oblasti predškolskog i školskog obrazovanja...

Grad Mostara objavio je javni poziv za izbor najljepše uređenog dvorišta (okućnice, vrta), školskog dvorišta, balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg gradskog prostora.

''Pozivaju se građani, vlasnici i korisnici, individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata, te pravne osobe-ustanove odgojno-obrazovnog karaktera iz oblasti predškolskog i školskog obrazovanja kao i ustanove za osobe sa posebnim potrebama da se prijave za sudjelovanje u nagradnoj akciji za izbor najljepše uređenog dvorišta(okućnice,vrta), školskog dvorišta, balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg gradskog prostora'', stoji u pozivu.

 

Prijava za sudjelovanje treba sadržavati:

Kategorija 1

(Najljepše uređeno dvorište /okućnica,vrt/ i najljepše uređeni balkon – terasa stambenih objekata, i najljepši hortikulturni detalj)

• Puno ime i prezime sudionika,
• Kopija CIPS osobne karte,
• Točna adresa i kontakt telefon,
• Dostaviti dvije fotografije lokacije (dvorište,vrt, balkon, terasa)
kojom se prijavljuje na konkurs.

Kategorija 2

(Najljepše uređeno školsko dvorište /osnovne, srednje škole, vrtići i ustanove za lica sa posebnim potrebama)

• Točan naziv školske ustanove,
• Točna adresa školske ustanove,
• Broj telefona kontakt osobe,
• Dostaviti dvije fotografije školskog dvorišta.

Prijave na Javni poziv dostavljaju se na adresu Odjela za privredu, komunalne i inspekcijske poslove Gradske uprave (Ulica Braće Fejića br. 51, 88104 Mostar, putem pošte, predajom na protokolu gradske uprave, elektronskim putem na e-mail adresu: komunala@mostar.ba ili na faks broj 036 / 505 502 najdalje do 5.5.2017.

Više detalja potražite na službenim web stranicama Grada.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
V O
1. V O
prije 152 dan.
Čujem ima jedno divno na Barama, čak i policajca ima umjesto onog vrtnog patuljka.
+17
-0
2
IE
Chrome