Povezivanje

Flydubai uvodi letove za Podgoricu preko Sarajeva

Gospodarstvo / Novac | 26. 09. 2017. u 10:34 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Avio-prevoznik sa sjedištem u Dubaiju je najavio letove za glavni grad Crne Gore, Podgoricu, koji će početi 1. studenog. Sa dva leta tjedno, letovi će uključivati zaustavljanje u Sarajevu, popularnoj destinaciji u flydubai mreži.

Podgorica se pridružuje zračnoj mreži u srednjoj i istočnoj Europi, koja uključuje Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju. flydubai će postati jedini prijevoznik sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji nudi izravnu zračnu vezu sa Podgoricom.

Komentirajući početak letova, Ghaith Al Ghaith, glavni izvršni direktor kompanije flydubai je rekao: "S pokretanjem letova za Podgoricu, našim putnicima nudimo više načina da istražuju i otkrivaju Crnu Goru. Popularnost naših ljetnih letova za Tivat pokazala je kontinuiranu potražnju za većim pristupom ovom dijelu svijeta i drago nam je što ćemo redovno imati letove prema Crnoj Gori."

Podgorica svojim posjetiteljima nudi mnogo toga za istraživanje, sa svojom šarmantnom arhitekturom, zelenilom i slikovitom okolinom, uz bogatu kulturu kafea i brojnih muzeja koje treba posjetiti. Nacionalni park Skadarsko jezero, dom najvećeg jezera u južnoj Europi, se nalazi na kratkoj udaljenosti od grada, a popularni priobalni grad Tivat udaljen je 90 minuta vožnje.

"Ovom novom rutom, flydubai će postati prva avio-kompanija koja će ponuditi redovne usluge između Podgorice i Sarajeva", rekao je Jeyhun Efendi, komercijalni potpredsjednik kompanije flydubai za UAE, EU, ME i CIS.

"Radujemo se novim mogućnostima koje će ovi letovi ponuditi uz ekonomske tokove i turizam'', dodao je.

Flydubai je posvećen da svojim klijentima pruži što bolji doživljaj putovanja nudeći veći izbor i fleksibilnost. Uz flydubai Business Class-u, putnici mogu uživati ??u letenju po svojoj mjeri, dok Economy Class nudi udobno sjedenje i praktičan način putovanja.

Kompanija flydubai sa sjedištem u Dubaiju nastoji ukloniti prepreke kad se radi o putovanju i poboljšati povezanost između različitih kultura širom svoje mreže koja postaje sve veća. Od pokretanja operacija  2009 godine, flydubai je razvio mrežu od više od 95 odredišta u 44 zemlje, upravlja jednim tipom flote od 58 aviona nove generacije - Boeing 737-800, a do kraja 2023. godine bit će mu isporučeno više od 100 aviona, otvorio je 67 novih ruta koje prije nisu imale izravne zračne veze sa Dubaijem ili nisu bile servisirane od strane državnog avio-prevoznika prijevoznika iz Dubaija/UAE.

Osim toga, flydubai-jeva agilnost i fleksibilnost, kao mladog avio-prevoznika, su  poboljšali ekonomski razvoj Dubaija, u skladu s vizijom Vlade Dubaija, stvaranjem trgovinskih i turističkih tokova na tržištima koja nisu bila opsluživana.

Kopirati
Drag cursor here to close