Redovita sjednica

FERK održao redovitu sjednicu, rasprava o dozvolama za rad

Gospodarstvo / Flash | 06. 03. 2014. u 23:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK u četvrtak je održala 4. redovnu sjednicu u 2014. godini, na kojoj je razmatrana i donesena Odluka o rokovima i načinu podnošenja prijedloga Mrežnih pravila distribucije od strane operatora distributivnih sistema kojom je određeno da će Prijedlog Mrežnih pravila distribucije, s izvještajem o provedenom postupku javne rasprave o Nacrtu mrežnih pravila distribucije, te zaprimljenim i usvojenim komentarima zainteresiranih osoba sa obrazloženjem, javna elektroprivredna poduzeća u Federaciji BiH dostaviti FERK-u do 30.05.2014. godine na usvajanje.

Osim toga, na današnjoj sjednici doneseno je Rješenje po prijedlogu dozvole za rad – licence za djelatnost proizvodnje električne energije, podnositelja zahtjeva 'HE Energy' d.o.o. Stolac kojemu se predmetna dozvola izdaje na razdoblje od pet godina.

FERK je usvojio i tekst obavještenja za javnost o podnesenim zahtjevima za izdavanje dozvole za rad – licence za djelatnost proizvodnje električne energije podnositelja zahtjeva: 'ESCO ECO ENERGIJA' d.o.o. Livno i 'SV Energija' d.o.o. Tešanj, navedeno je iz FERK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close