Experiment nije propao
ima nade za Mostar
OBJAVA: Srijeda, 26. listopada 2016. 11:42
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Eksperiment radovi
3

Predstavnici stanara su bili na sastanku u Gradskoj upravi, na kojem je nazočio i gradonačelnik Ljubo Bešlić i dobili potvrdu da će radovi biti završeni na zadovoljavajući način.

Stanari Experimenta, jednog od većih naselja u Mostaru, kao što smo pisali ranije, još ne mogu uživati u potpuno završenom dvorištu, ali kraj radova je izgleda na vidiku.

Naime, predstavnici stanara su bili na sastanku u Gradskoj upravi, na kojem je nazočio i gradonačelnik Ljubo Bešlić i dobili potvrdu da će radovi biti završeni na zadovoljavajući način. Nadležni odjeli unutar Gradske uprave su dobili zadatak da, u koordinaciji sa stanarima, u najskorije vrijeme 'otkoče' proces i pomognu da se radovi što prije završe.

Stanari su bili zabrinuti da će kontejneri za smeće ostati na parkingu, da će ostati bez pristupnih staza do igrališta, ivičnjaka i nove trave.

No, sastanak je završen u najboljem redu i nadležni odjeli su dobili nalog da se potrebni radovi završe tako da dvorište bude potpuno u funkciji i da zadovoljava potrebe stanara, ali i djece i roditelja iz okolnih naselja koji su počeli koristiti nove sadržaje.

''I izvođač radova se pojavio, pa se nadamo da će nastaviti suradnju sa stanarima, kako je bilo u početku radova. Istini za volju, još uvijek se ne zna točan datum završetka, ali bar se sada zna obim radova koji trebaju biti završeni. Srećom, u Mostaru građevinska sezona traje i tijekom jeseni, pa se potrebni radovi mogu završiti, dovoljno je da ne pada kiša'', rekla je stanarka ovog naselja za Bljesak.info.

Nakon što se završi ova faza radova, slijedi rad na održavanju urađenog, jer su se ljuljačke i klackalice već par puta do sada nalazile na meti vandala. Stanari su uspjeli sačuvati inventar tako što su zvali policiju, koja je došla u kratkom roku.

Kada bi svi malo više pazili na okoliš i uređenje dvorišta, Mostar bi sigurno mogao vratiti nazad svoj sjaj.

Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
kockoglavi dječak
1. kockoglavi dječak
prije 296 dan.
čuj, izvođač radova se pojavio... ccc, ko da je duh, qq qq
+33
-1
0
BA
Firefox
Mo Exp
2. Mo Exp
prije 296 dan.
˝Šef izvođača radova˝ se pojavio nakon puna 2 i po mjeseca, tako da su radnici cijelo vrijeme radili i bez svog šefa i bez gradskog nadzora.
+24
-3
1
BA
Chrome
Salko Jakirovic
prije 296 dan.
Šta se stanari bune kad su znali da useljavaju u naselje koje se zove Experiment ?
+21
-58
2
-
Chrome