Najavljene blokade

Duvnjaci napravili uzak i nesiguran kružni tok

Gospodarstvo / Flash | 23. 05. 2017. u 06:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvjetljivanje kružnog toka, postavljanje zadovoljavajuće horizontalne i vertikalne signalizacije, izmjenu projekta jer postojeći svojom širinom ne udovoljava normalnom protoku prometa pogotovo autobusa i kamiona s posebnim naglaskom na prometovanje tijekom zimskih mjeseci, nabrojala je udruga Udruga gospodarstvenika i poslodavaca Tomislavgrad  u zahtjevu za rekonstrukcijom kružnog toka koji je nedavno izgrađen na Bobari.

Naime, gospodarstvenike je na pismo duvanjskim vlastima potaknulo nekoliko prometnih nesreća na spornom kružnom toku, koji je izgrađen na pravcu kroz novo naselje kako bi se vjerojatno smanjila brzina ali i pojednostavilo skretanje u naselje.

''Ako se ne pristupi izvođenju radova, ovim putem najavljujemo blokadu spomenute prometnice u ponedjeljak 5. lipnja u 12 sati s tim da prosvjede najavljujemo za svaki sljedeći ponedjeljak u isto vrijeme dok naši zahtjevi ne budu udovoljeni, navode poduzetnici i ističu kako su sigurnost u prometu, pogotovo djece iz naselja, jedini i isključivi razlog njihovih zahtjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close