Druga strana priče

Đenan Demirović: Imamo sve papire!

Gospodarstvo / Flash | 23. 02. 2017. u 12:36 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Mi imamo papire da napravimo tu objekte po regulacionom planu, a ne da tu bude separacija koja nije legalna'', kazao je Đenan Demirović za Bljesak.info.

Marina Deronjić načelnica Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara danas će s početkom u 15:45 sati održati konferenciju za novinare u prostorijama ovoga Odjela, priopćeno je iz Grada Mostara.

''Obratio sam se Odjelu za prostorno uređenje da bih zatražio lokacije u gradu. Upućen sam na ove lokacije na Bišću polju. Obaviješten sam šta trebam od dokumentacije, te sam prikupio dokumente i dva idejna projekta po planu prizemlje + 1 sprat da pravim objekte kao što su na čitavom Bišću polju. Kada sam došao na posjed zatekao sam da ne mogu prići svom posjedu što sam dobio i tada se pojavio Haso Pekušić sa svojom pričom nikakav papir nije priložio. On je prijavio i ja sam prijavio policiji." kazao je Đenan za Bljesak.info.

''Napadnuti smo. Prijavili smo policiji napad“  kazao je jedan od Demirovića.



''Mi samo želimo ono što smo dobili i da investiramo u to i gradu plaćamo rente i ostalo“ dodao je Đenan Demirović. 

Naime, danas je ispred gradske vijećnice Mostara održan prosvjed radnika HP investing koji tvrde kako je njihov posjed uzurpiran od strane Demirovića.

''Traže novac da bi nastavili koristiti zemlju 22 godine. Ovo su ljudi koje mi hranimo, njih je 350 i kako sada firma ne radi. Dok zakon ne dođe na svoje mjesto, blokirani smo. Ne možemo raditi zbog reketiranja'', poručila je kćerka direktora tvrtke HP Investing d.o.o. Sanela Pekušić i dodali da im se prijeti oružjem i bombama.

Kopirati
Drag cursor here to close