Hoćemo li dočekati?

Čović u Neumu: Moramo krenuti sa izgradnjom ceste Stolac-Neum

Gospodarstvo / Flash | 13. 02. 2017. u 14:14 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović boravio je danas u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Neum.

U službenom posjetu Neumu Čovića je dočekao načelnik općine i predsjednik OO HDZ-a BiH Neum Živko Matuško, uz članove Općinskog odbora i vijećnike HDZ-a BiH Neum.

Predsjednik OO HDZ-a BiH i načelnik općine Neum dr. Živko Matuško na sastanku je izložio kratko izvješće o radu Općinskog odbora.

Upoznao je predsjednika Čovića o aktivnostima koje se provode na području općine Neum, posebno vezanih oko priprema za novu turističku sezonu te se osvrnuo i na protekle lokalne izbore.

Razgovarano je i o izgradnji prometnog smjera Stolac – Neum, koji nikako da krene u realizaciju, te o drugim infrastrukturnim projektima važnim za općinu Neum.

Čović je čestitao uvjerljivu pobjedu HDZ-a BiH Neum na lokalnim izborima, kako za načelnika tako i za općinsko vijeće, te iskazao potporu svim projektima važnim za općinu Neum, posebno za spomenuti prometni smjer Stolac – Neum, koji će ubrzo krenuti u realizaciju.

Čović je upoznao sudionike sastanka i o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te nastojanjima koja se provode kako bi se ostvarila institucijalna jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close