Centrotrans izravnom linijom od 20. siječnja povezuje Neum i Sarajevo
Promet
OBJAVA: Utorak, 10. siječnja 2017. 17:36
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Centrotrans autobus
0

Budući da je izravan put od Sarajeva do Neuma, cesta preko Svitave, neuvjetan i nesiguran, 'Centrotrans' će voziti uobičajenom rutom, preko susjedne Hrvatske.

Iz kompanije 'Centrotrans Eurolines' u utorak je najavljeno spajanje Sarajeva i Neuma, jedinog bh. grada s morskom obalom, izravnom autobuskom linijom koja bi trebala početi prometovati 20. siječnja.

Budući da je izravan put od Sarajeva do Neuma, cesta preko Svitave, neuvjetan i nesiguran, 'Centrotrans' će voziti uobičajenom rutom, preko susjedne Hrvatske, iako su to loše vijesti za sugrađane koji ne posjeduju putovnicu BiH.

Ovo je jedna od aktivnosti koja podrazumijeva i povećanje broja uposlenika kompanije, iako će u periodu izvan sezone od Sarajeva do Neuma i nazad prometovati jedan autobus dnevno, dok će se tijekom ljetne sezone broj odlazaka i dolazaka povećati, prenosi Klix.

"Zvuči nevjerojatno, ali jedina općina, odnosno turističko mjesto u BiH - Neum, do sada nije bio povezan sa Sarajevom. Registrirali smo liniju koja će od 20. siječnja početi prometovati, a to je jedna od desetak novih linija koje ćemo pokrenuti kada je riječ o unutarnjem prometu, prometu unutar BiH", rekao je danas generalni direktor Centrotransa Safudin Čengić.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.