Promet

Centrotrans izravnom linijom od 20. siječnja povezuje Neum i Sarajevo

Gospodarstvo / Flash | 10. 01. 2017. u 16:36 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz kompanije 'Centrotrans Eurolines' u utorak je najavljeno spajanje Sarajeva i Neuma, jedinog bh. grada s morskom obalom, izravnom autobuskom linijom koja bi trebala početi prometovati 20. siječnja.

Budući da je izravan put od Sarajeva do Neuma, cesta preko Svitave, neuvjetan i nesiguran, 'Centrotrans' će voziti uobičajenom rutom, preko susjedne Hrvatske, iako su to loše vijesti za sugrađane koji ne posjeduju putovnicu BiH.

Ovo je jedna od aktivnosti koja podrazumijeva i povećanje broja uposlenika kompanije, iako će u periodu izvan sezone od Sarajeva do Neuma i nazad prometovati jedan autobus dnevno, dok će se tijekom ljetne sezone broj odlazaka i dolazaka povećati, prenosi Klix.

"Zvuči nevjerojatno, ali jedina općina, odnosno turističko mjesto u BiH - Neum, do sada nije bio povezan sa Sarajevom. Registrirali smo liniju koja će od 20. siječnja početi prometovati, a to je jedna od desetak novih linija koje ćemo pokrenuti kada je riječ o unutarnjem prometu, prometu unutar BiH", rekao je danas generalni direktor Centrotransa Safudin Čengić.

Kopirati
Drag cursor here to close