Budva otvorena za sve: Noćenje za turiste od 10 do nekoliko tisuća eura
Špica sezone
OBJAVA: Utorak, 19. srpnja 2016. 21:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Budva otvorena za sve: Noćenje za turiste od 10 do nekoliko tisuća eura
0

Na Budvanskoj rivijeri trenutno odmara 60 tisuća turista.

U špicu sezone duž Budvanske rivijere odmara se više od 60.000 registriranih gostiju, što je na nivou podataka od prošle godine, rekla je direktor Turističke organizacije Budva Jelena Rađenović.

Ona je navela da je maksimum postignut proteklog vikenda, tijekom "Sea dance" festivala s više od 70.000 posjetitelja.

Rađenovićeva je izrazila zadovoljstvo sezonom koja ima blagi trend rasta, piše Srna.

"Najave su odlične i nadamo se dobrim rezultatima i u podsezoni. Budva ima raznovrsnu ponudu i za svačiji džep, ovisno od zone, što je dodatna prednost metropole crnogorskog turizma. Može se naći prenoćište i za 10 do 12 eura, ali i za nekoliko tisuća eura, kompletan meni ima cijenu od tri do pet eura, ali i nekoliko stotina. To je Budva, otvorena za sve", dodala je Rađenovićeva crnogorskim medijima.

Ona je rekla da je zadovoljna povećanjem prometa u legalnoj zoni, te da privatni smještaj za 20 odsto bilježi rast prijavljenih turista.

"Preko 20 posto je više naplaćeno boravišne pristojbe u privatnom smještaju ove u odnosu na prošlu godinu, zaključno sa današnjim podacima. Konstantno radimo s nadležnim službama da se poveća promet u legalnoj zoni i rezultati su više nego odlični. Ovi podaci ukazuju da i privatni smještaj ima trend rasta broja noćenja u odnosu na prošlu godinu", ocijenila je Rađenovićeva. 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.