Veliko zanimanje putnika

Brzi vlak od Sarajeva do Čapljine prometovat će do kraja rujna

Gospodarstvo / Novac | 21. 08. 2017. u 09:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željeznice Federacije BiH (ŽFBiH) su priopćile da se prometovanje vlaka prema jugu produžava do kraja rujna.

''Zbog velikog zanimanja putnika za prijevoz sezonskim brzim vlakom na relaciji Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, sa autobusnim vezama prema Makarskoj i Neumu, Željeznice Federacije BiH će produžiti prometovanje ovih vlakova do 30. rujna ove godine'', navodi se u priopćenju Željeznica FBiH.

S obzirom na to da će od 1. rujna doći do izmjene režima prometa autobusa Autoherc export-import d.o.o. Grude sa kojima ŽFBiH imaju sklopljen ugovor o zajedničkom prijevozu putnika na relaciji Čapljina-Neum-Čapljina i Čapljina-Makarska, kako dodaju iz ŽFBiH, zbog ranije pribavljenih dozvola i odobrenih sezonskih linija od 31. kolovoza prometovat će autobusne linije: autobus Čapljina-Makarska, sa polaskom u 10 sati i 15 minuta iz postaje Čapljina (prometovat će do 15. rujna).

Autobus na relaciji Čapljina-Neum-Čapljina prometovat će ponedjeljkom, utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom s polaskom iz postaje Čapljina u 10 sati i 15 minuta i povratkom iz Neuma u 16 sati, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću ŽFBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close